Over Waves

Over Waves

Waves is een coworking space met een warme community (Club Waves) in Zwolle

Membership model

Commitment & flexibiliteit

FAQ

Heb je nog een vraag? Kijk even op onze FAQ: wellicht vind je meteen je antwoord!

Over Waves

 

Lef, visie en een grote dosis speelsheid, dat is wat je bij Waves vindt. Waves is een coworking space met warme community (Club Waves) in Zwolle. We gaan verhuizen naar een nieuwe space die nog meer inspireert tot ondernemen en creatie. De Waves space wordt een innovatorspeeltuin die alles bevat wat een ondernemer nodig heeft: fijne werkplekken, een toffe community, podcaststudio, videobelkamers en een green screen.

Het Waves Membership model

Commitment

Bij Waves kijken we naar elkaar om. Hoe beter je elkaar kent, hoe makkelijker dat is. Daarom bouwen members Loyalty Points op, waarmee ze korting krijgen op hun abonnementsfee. Hoe langer je member bent, hoe hoger je korting. Deze korting kan oplopen tot wel €50 per maand.  

Kennismaken

Wil je eerst even sfeerproeven en kijken of Waves wat voor je is? Je kunt ook eerst een maandabonnement nemen. Even ontdekken wie de andere members zijn, ervaren hoe de koffie smaakt, en een event meepakken. Ben je overtuigd? Als je overstapt op een jaarabonnement betaal je minder en loopt je korting op.

Flexibiliteit

Ondernemerschap kent pieken en dalen. Dat beseffen we maar al te goed. Soms zul je volgeboekt zijn en de deur bij de klant platlopen. En soms ben je bezig met je strategisch plan en wil je in alle rust op je eigen werkplek focussen op je toekomst. Om dit te ondersteunen kun je bij Waves maandelijks je membership type wisselen, met behoud van je Loyalty Points. Ben je wat minder op kantoor? Switch dan naar 1 dag per week, of zelfs alleen community member. Behoefte aan meer? Switch dan naar fulltime of neem een private desk.

Veelgestelde vragen

 

Op welke plekken kan ik werken?

Dit is afhankelijk van je membership. Als je een private desk membership hebt, dan heb je een eigen bureau. Private desks hebben allemaal wieltjes (behalve Jelle en Jeroen).

Heb je een hotdesk membership dan kun je één van de andere werkplekken gebruiken.

Hoe boek ik een ruimte?

Bij Waves hebben we een aantal vergaderruimtes. Deze kun je boeken in de memberomgeving. 

 

Ook kun je ‘s avonds en in het weekend in sommige gevallen voor grotere bijeenkomsten de hele space reserveren. Neem hiervoor contact op met Team Waves.

 

Hoe gaat Waves om met Corona-maatregelen?

We willen een veilige werkplek bieden en daarom houden we de regels van het RIVM aan. Dit betekent dat we de komende weken geen offline events houden bij Waves. Digitale events zijn wel mogelijk. Je bent natuurlijk welkom als je een werkplek nodig hebt.

 

Naast de richtlijnen van het RIVM willen we jullie vragen om bij Waves:

 

 • indien mogelijk je eigen muis en toetsenbord te gebruiken;
 • zoveel mogelijk hetzelfde bureau te gebruiken;
 • je werkplek schoon te maken na gebruik;
 • te ventileren waar gewerkt wordt;
 • na gebruik van een overlegruimte de ramen open te zetten;
 • de wc-deksel dicht te doen voor het doorspoelen;
 • de wc-deur open te zetten na gebruik;
 • de looproute aan te houden;
 • alleen bezoek te ontvangen als het echt niet anders kan.
Hoe kan ik 's avonds/weekend werken?

Waves Coworking is altijd open van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. Wil je buiten deze tijden werken? Zorg dan dat je een sleutel hebt zodat je de buitendeur open kunt doen. 

Checklist bij het weggaan:

 • Laat de ruimte opgeruimd achter
 • Zet de afwasmachine aan
 • Doe alle lichten uit
 • Verlaat het pand en doe de buitenste schuifdeuren op slot door rechtsboven op de deur op de knop met het slotje te klikken. Je kan dan door de schuifdeuren nog wel naar buiten, maar als ze dicht zijn niet meer naar binnen. Controleer nog even of de schuifdeur daadwerkelijk niet meer open gaat.